Om HjemEgn

Hvem er vi?

Firmaet blev oprettet i 2021, formålet har altid været at byde ind med en bred vifte af forskellige typer af design og ophæng med det mål at udsmykke dit hjem med personlige, tilpassede og moderne design plakater.

Helt oprindelig startede HjemEgn med unikke design af byplakater, som der stadig designes og udvikles på. På grund af efterspørgsel og kundeønsker har forretningen løbende udviklet sig, så denne i dag blandt andet også omfatter foto plakater og citat-plakater. Efterhånden som behov opstår udvikles flere koncepter, har du et forslag er du altid hjertelig velkommen til at kontakte os med nye ønsker og ideer.

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Har du forslag til ikoner og portrætter fra det område, som du bor i, og som det kunne være spændende for mig at arbejde med (og som kan være til glæde for andre mennesker) må du meget gerne give mig et praj, så vil jeg tage et kig og se, om det kan lade sig gøre. Alt er muligt så skriv endelig til mig hvis du har forslag. Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon eller e-mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.